Hayırsever Lütfi Abay İlkokulu

0(346) 211 00 75
Adres
KILAVUZ MAH. BAŞAR SK. HAYIRSEVER LÜTFI ABAY ILK OKULU BLOK NO: 9 MERKEZ / SİVAS
Vizyon
Milli ve manevi değerlerine bağlı, Atatürk ilkelerini benimseyen, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirecek; bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandıracak bir kurum olmak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Özel araçlar, toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Öğrencilere ücretli özel servis hizmetinden faydalanmaktadır.
Okulumuz, Sivas Merkez Kılavuz mahallesindedir.
Okulumuz Sivas Merkez Kılavuz Mahallesinde bulunmaktadır.
Futbol Kursu, Satranç Kursu.